Darovano od srca, uzeto iz prirode

Ne znate što pokloniti svojim najmilijima i uvijek ste u potrazi za posebnim poklonom? BieneCro nudi vam visokokvalitetne domaće proizvode upakovane u jedinstvene drvene kutije ručne izrade. Surađujemo sa provjerenim hrvatskim proizvođačima i time podupiremo domaće gospodarstvo. Veliki izbor artikala koji se mogu kupiti odvojeno ili u setu idealan su poklon za sve vrste prigoda, slavlja, praznika i ostalih događanja. Poklonite zdrave, unikatne i personalizirane pakete. BieneCro stoji iza svog imena i garantira da ćete dobiti vrhunsku kvalitetu domaćih proizvoda, osobno isprobanih i provjerenih.

Stvoreno s ljubavlju, od našeg srca za vaše.

O nama: tko stoji iza BieneCro?

Bračni par Danijela i Dragan Pušeljić dolaze iz Slavonskog Broda, iz srca naše lijepe Slavonije. Oboje potječu iz obitelji poljoprivrednika te su samim time rano upoznati sa blagodatima zemlje Hrvatske. Dragan je završeni majstor kuhar sa dvadeset godina iskustva u gastronomiji a Danijela profesionalni ugostitelj. 2017 otvorili su lokal u Münchenu koji su godinama uspješno vodili. U travnju 2021. godine odlučili su se sa smješkom na licu i velikom pobjedom pozdraviti sa gastronomijom jer su za svoju obitelj odlučili ići u nove poslovne pobjede. Nakon što su poslovno izvukli maksimum iz restorana, smatrali su da na vrhuncu trebaju napustiti gastronomiju. Postali su jako poznati po vrhunskoj kvaliteti medu našim ljudima. Po već zarađenoj reputaciji nastavljaju dalje.

Poslovna ideja:

Nakon što je vlasnica i sama prodavala proizvode na tržnici u Puli (Istra) ovog proizvođača i vidjela oduševljenje svih kupaca, shvatila je značenje kvalitete i koliko ljudi cijene domaće proizvode. Sanjala je o realizaciji ovakvog projekta dugi niz godina. Nakon selidbe u Njemačku ostvarila se u gastronomiji ali nikada nije zaboravila svoju prvobitnu poslovnu ideju koju do sada nije ostvarila. Nakon što se i sama našla u problemu gdje je htjela pokloniti nešto kvalitetno, posebno i od srca a to nigdje nije mogla pronaći – shvatila je što je to što trzištu nedostaje. Nakon dugog istrazivanja nije pronašla niti jedan obrt koji nudi baš ovakvu uslugu: spoj najkvalitetnijih proizvoda i najljepših pakovanja.

Što nas motivira?

Održivi uvjeti u svim sektorima hrvatske poljoprivrede naš su prioritet, izvesti male i velike hrvatske OPGovce na vanjsko tržište, s time podupiremo zapošljavanje radnika i siguran otkup fair-trade proizvoda. Osim toga, želimo učiniti dašak naše domovine dostupnim u inozemstvu i olakšati život onima koji su uvijek u potrazi za nečim posebnim.

Logo i ime

Zlatno saće predstavlja kartu Hrvatske jer prodajemo proizvode iz cijele domovine. Pčelica predstavlja početak, novi život, opstanak cijelog ekološkog sustava i vrijedna je kao i svi naši proizvođači. U ruci nosi poklone naše Majke prirode. „Biene“ se sa njemačkog jezika prevodi „pčelica“ i samim time naše ime znači pčelica Hrvatske. Plave oči i nasmijani duh pčelice odraz su naše vlasnice, koja je vesela Slavonka. Ovaj logo predstavlja jedan brend iza kojih stoji velika paleta proizvoda.