Rođenje djeteta poklon set HR/DE

60.00

(1 recenzija korisnika)

Poklon paket s dvije čaše i kupinovim vinom, dvije marmelade i dva privjeska za ključeve, u drvenoj kutiji personalizirano

Opis

U potrazi ste za savršenim poklonom za rođenje djeteta? Ne zaboravite obradovati roditelje nečim jedinstvenim. Ovaj poklon set je savršena prilika da odugovječite ovaj poseban dan: roditelji će dobiti poklon paket koji je dugoročan i uspomena na Vas trajati će godinama.

Set sadrži 8 proizvoda:

  • 1x kutija (drvo lipe sa plexistaklom, slika i tekst, gravirano: „Sretno rođenje“)
  • 2x kvalitetna vinska čaša (periva u perilici posuđa, u drvenoj vuni, pjeskarena: „Ponosna mama, ponosni tata“)
  • 2x marmelada (bez konzervansa, tegla pjeskarena: „Mamina pauza/tatina pauza“)
  • 1x kupinovo vino (desertno, u drvenoj vuni, boca pjeskarena – slika i tekst: „Sretno rođenje, jedan dio mame, jedan dio tate, stvorili ste prelijepo čudo!“)
  • 2x privjesak za ključ (graviran: „Najbolja mama / najbolji tata“)

Sve boce su pjeskarene, otporne na svakodnevne uvjete i samim time posebne. Sve je sa velikom pažnjom položeno na prelijepu drvenu vunu. Proizvodi s hrvatskih plantaža, obiteljski OPG. Izuzetna kvaliteta odnosi se na sve naše artikle.

Dodatne informacije

Natpis / Inschrift

Sretno rođenje, Gluckwünsche zur Geburt

1 recenzija za Rođenje djeteta poklon set HR/DE

  1. Ana Opacak

    Super poklon set za roditelje,dugovjecan i jedinstven a jako su se kcer i zet obradovali bas je set i kvalitetan. Gravura je bas dobro odrađena i svida mi se sta su prizvodi domaci vidjela sam deklaraciju a zapakirani profesionalno.Moja preporuka i pohvala za dostavu od 2 dana. Hvala svakako ste me pridobili kao vaseg kupca.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)